een kamer op maat kan al vanaf een klein budget, een advies met een plaatje, moodboard, idee, maar ook links naar spullen die zouden passen of accessoires, kleuren die samen gaan of in een bepaald thema passen... maar ook advies dat verder gaat, vanuit eigen meubels accessoires kiezen, behang of verf, eigen meubels gepimpt hebben... of het complete plaatje! meubels (gepimpt of niet), accessoires en de muren, ik doe geen uitvoerend werk, adviseer alleen in kleur, vloer of behang als het gaat om de basis van de kamer. De meubels pimp ik graag en zoek samen met jullie naar de beste accessoires in het gekozen thema. Zodra de basis klaar is, wordt de rest geleverd en kan er ingericht worden. In de buurt kom ik graag helpen, verder weg is de inrichting aan jullie aan de hand van aanwijzingen van mij (als je dat wilt). De kosten zijn per kamer verschillend, de basis zorgen jullie zelf voor, voor de rest maak ik een offerte.

 

budget 25 euro: eenmalig advies, een plaatje/voorzet, je gaat zelf op zoek naar de meubels, accessoires e.d aan de hand van mijn links of winkels die ik aangeef, de uitdaging is om ook goedkope meubels te pimpen, samen maken we een prijsje als je iets wilt voor een kamer, terwijl het niet teveel mag kosten, ik denk graag mee! mocht je geen advies willen, maar wel een goedkoop pimp-meubel, neem even contact op.

 

middel 50 euro: ik maak een offerte; n.a.v. jullie ideeën en ga op zoek naar spullen die nodig zijn. het is een completer plaatje, jullie zorgen zelf voor de aanschaf, indien er meubels gepimpt gaan worden komen daar extra kosten voor bij. In principe kan je vanuit dit advies met een aantal klikken of bezoekjes aan de winkel zo aan de slag, het is helemaal uitgewerkt, je moet het alleen zelf helemaal uitvoeren.

 

groot 75 euro: ik ga in overleg met jullie op zoek naar geschikte meubels, accessoires, kleuren, behang, tapijt, enz totdat jullie het plaatje goed vinden. De aankopen worden door jullie zelf gedaan wat de basis betreft (tapijt, behang verf enz) en dat wordt ook door jullie uitgevoerd (of je laat het uitvoeren door derden), de aankopen wat de inrichting betreft zal ik doen, naar aanleiding van de offerte die ik heb gemaakt samen met jullie. De offerte wordt wel VOORAF betaald, zodat ik kan gaan inkopen voor jullie en als alles gekocht is en/of gepimpt als het om meubels gaat, komt alles naar jullie toe om in te richten, dichtbij, dan kom ik graag helpen, verder weg, gaan jullie het zelf doen. ik ben natuurlijk altijd bereid op afstand (via mail) te helpen. je kunt ook eigen meubels laten pimpen, dan zorgen jullie ervoor dat de meubels bij mij komen, zodat ik aan de slag kan, ophalen doen jullie ook zelf.

 

mocht je vragen hebben of een kamer willen? neem dan contact op via "contact" onder "home"